Kinderfeestje meisjes

Activiteiten Indoorspeeltuin en bowling Skik

Bij Indoorspeeltuin en bowling Skik kun je natuurlijk al spelen, bowlen en eten. Maar nu kun je ook nog gebruik maken van leuke activiteiten , deze wisselende activiteiten vind je in ons activiteiten overzicht. Zo is er altijd wat te beleven in onze indoorspeeltuin bij Assen! De activiteiten die worden georganiseerd bij Skik zijn geschikt voor kinderen tot en met 14 jaar oud en zijn vrij toegankelijk voor iedereen die toegang heeft tot onze indoorspeeltuin. Dus ben jij ook opzoek naar een leuke activiteit in Assen? Kijk dan snel op deze pagina en wie weet staat er wel een leuke activiteit bij!

Bij Skik kun je niet alleen spelen, bowlen en eten. Maar worden er ook leuke activiteiten georganiseerd voor het hele gezin! Hieronder een overzicht van alle activiteiten voor de komende periode:


Op dit moment is Skik helaas gesloten en mogen wij geen gasten ontvangen ontvangen in onze indoorspeeltuin. Daarom hebben wij op deze pagina een leuk overzicht gemaakt van allemaal leuke dingen die je gewoon thuis kan doen. Zo kun je toch Skik hebben in je eigen huis!

De Skik woordzoeker


Doe-boekjes

Hieronder kun je leuke doe-boekjes vinden voor thuis:

Paas doe-boekje

Witterzomer doe-boekje


In de voorjaarsvakantie hadden wij weer een heel leuk activiteiten programma opgesteld. Onderstaand vind je de link met alle activiteiten van onze Funweek.

Activiteiten programma Skik – Voorjaarsvakantie