Avonturenpad

Avonturenpad
De bosvilla van Bonk & Bikkeltje is het startpunt van de speel- en wandelroute. Op de ca. 3 km lange route word je meegenomen naar de oertijd en leer, ervaar en speel je net als Bonk & Bikkeltje. Al klimmend, klauterend op berenjacht, eten bereiden en voor beesten zorgen, je komt het allemaal tegen!

Aan het begin van dit avontuur krijg je als avonturier een stukje klei mee, met behulp van de opdrachten tijdens de route ga je hier zelf wat moois van maken. Zo heb je altijd een leuk aandenken wat je mee naar huis kan nemen!

Wil jij nou ook het avonturenpad belopen? Dat kan tijdens de openingstijden van onze Indoorspeeltuin en bowling Skik, wanneer je toegang hebt tot Skik. Helaas zijn huisdieren op een groot gedeelte van het Avonturenpad niet welkom.

De kosten van het avonturenpad zijn in september t/m april €1,00 p.p. en in mei t/m augustus € 3,80 p.p.

Naast het lopen van avonturenpad kun je hierbij ook gebruik maken van de speelvijver en buiten speeltuinen die Witterzomer te bieden heeft. Zo is er altijd voldoende te beleven!

Klaar met spelen? Sluit de dag goed af met een drankje en ijsje in Skik of kom gezellig een eigen samengestelde pizza eten, komt je na 17.00 dineren dan kunnen de kinderen gratis spelen in de indoorspeeltuin. Zo wordt je hele dag een groot avontuur! Eerder spelen in Skik kan natuurlijk ook, kijk hier voor de tarieven.

Liever met een hele groep het avonturenpad lopen? Bijvoorbeeld met een kinderfeestje, verjaardag of familiedag, neem dan contact op met info@bijskik.nl. We helpen u graag verder!