Bowlingbaan

Bowlen in Assen kan bij Indoor Speeltuin Skik!

Bowlen is nog steeds één van de gezelligste uitjes met vrienden, familie of collega’s. Bowlen bij Skik is een uitje die jullie niet zomaar zullen vergeten. In de kelder van Indoor Speeltuin Skik, op vakantiepark Witterzomer, zijn vier bowlingbanen aangelegd. Alle bowlingbanen zijn voorzien van lichteffecten, digitale puntentelling en kinderbumpers. Hierdoor kunnen zowel jong en oud bij ons bowlen. Wie gooit er bij jullie als eerste een strike en wie scoort de meeste punten op deze flitsende bowlingbaan? Bowlen bij Skik in Assen is het perfecte uitje voor de hele familie!

Bowlen arrangementen

Bowlen is voor jong en oud en daarom zeer geschikt als activiteit voor een divers gezelschap. De baan is eventueel kindvriendelijk te maken door de bumpers omhoog te zetten en gebruik te maken van de diverse andere hulpjes. Uiteraard kun je bij Skik een losse baan huren voor één of twee uur, maar we beschikken ook over andere arrangementen. Zo kun je bowlen inclusief eten en drinken en kun je jouw kinderfeestje bij ons vieren.
Geïnteresseerd? Stuur even een mailtje naar info@bijskik.nl.

VROEGE VOGEL BOWLEN!
Zin om de dag sportief te beginnen? Kom dan tussen 10.00u en 13.00u.
Voor een uur (55 min speeltijd) betaalt u dan € 17,50 i.p.v. € 22,50 en voor 2 uur (115 min) slechts € 32,50 i.p.v. € 40,-

Wilt u de boeking wijzigen of annuleren? Dan kan dit kosteloos tot uiterlijk 24 uur voor de reservering.

Boek je bowlingbaan

Tarieven Bowling

1 uur (55 minuten speeltijd)

Vroege vogel (tussen 10.00u tot 13.00u)

Na 13.00u

€ 17,50 per baan

€ 22,50 per baan


2 uur (115 minuten speeltijd)

Vroege vogel (van 10u tot 12u of van 11u tot 13u)

Na 13.00u

€ 32,50 per baan

€ 40,00 per baan


4 banen beschikbaar. De banen zijn tijdens openingstijden beschikbaar, startende op het hele uur.

Faciliteiten van het park

Tijdens een dagje bij Skik kun je uiteraard ook gebruik maken van de overige faciliteiten van het park! De kinderen zullen zich uren vermaken in de verschillende speeltuinen, op de sportvelden of op het springkussen. En wat te denken van het speelstrand, waar je ook bij kouder weer heerlijk kan ravotten op de verschillende speeltoestellen. Bekijk hier wat Indoor Speeltuin Skik en Vakantiepark Witterzomer allemaal te bieden hebben.