Bowlen bij

Bowlen is nog steeds één van de gezelligste uitjes met vrienden, familie of collega’s. Bowlen bij Skik is een uitje die jullie niet zomaar zullen vergeten. In de kelder van Indoor Speeltuin Skik, op vakantiepark Witterzomer, zijn vier bowlingbanen aangelegd. Alle bowlingbanen zijn voorzien van lichteffecten, digitale puntentelling en kinderbumpers. Hierdoor kunnen zowel jong en oud bij ons bowlen. Wie gooit er bij jullie als eerste een strike en wie scoort de meeste punten op deze flitsende bowlingbaan? Bowlen bij Skik in Assen is het perfecte uitje voor de hele familie!

Bowlen arrangementen

Bowlen is voor jong en oud en daarom zeer geschikt als activiteit voor een divers gezelschap. De baan is eventueel kindvriendelijk te maken door de bumpers omhoog te zetten en gebruik te maken van de diverse andere hulpjes. Uiteraard kun je bij Skik een losse baan huren voor één of twee uur, maar we beschikken ook over andere arrangementen. Zo kun je bowlen inclusief eten en drinken en kun je jouw kinderfeestje bij ons vieren.
Geïnteresseerd? Stuur even een mailtje naar info@bijskik.nl.

Let op! Onze bowlingbanen zijn voorzien van speciale coating waardoor het mogelijk is om met uw eigen schoenen op de baan te gaan. Wij hebben geen bowling schoenen, trek bij voorkeur platte schoenen aan als u komt bowlen.


Faciliteiten van het park

Tijdens een dagje bij Skik kun je uiteraard ook gebruik maken van  de overige faciliteiten van het park! De kinderen zullen zich uren vermaken in de verschillende speeltuinen, op de sportvelden of op het springkussen. En wat te denken van het speelstrand, waar je ook bij kouder weer heerlijk kan ravotten op de verschillende speeltoestellen. Bekijk hier wat  Indoor Speeltuin Skik en  Vakantiepark Witterzomer allemaal te bieden hebben.