Doorkijk speeltuin

Dagentree

Koop hier voordelig je tickets voor Skik! Skik is niet alleen een indoor speeltuin, maar daarnaast kun je ook terecht bij SKIK voor snoeperij, eten en drinken. En wat dacht je ervan om de strijd aan te gaan op de bowlingbaan? Heel veel speelplezier voor jong en oud! Gegarandeerd een heerlijk dagje uit!

Op dit moment is het alleen mogelijk Indoorspeeltuin Skik te bezoeken wanneer je van te voren online entree tickets reserveert. Onderstaand kan je de gewenste datum en tijdslot aangeven wanneer je ons wil bezoeken.

Wilt u de boeking wijzigen of annuleren dan kan dit kosteloos tot uiterlijk 24 uur voor de reservering. Is er geen beschikbaarheid vandaag dan kan je gerust even bellen of we toch nog een plaatsje hebben. Je kan ons bereiken op: 0592-393543.


Abonnementhouders

Als abonnementhouder van Skik ben je vanaf 30 augustus weer van harte welkom in de indoorspeeltuin. Wel dien je van te voren te reserveren voor het spelen. Dit kan eenvoudig door te bellen naar: 0592-393543, op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat iedereen Skik veilig kan bezoeken.