Bowlen op een van de vier banen

Groepsuitjes

Indien je bij Skik een groepsarrangement boekt kun je gebruik maken van de voorzieningen en faciliteiten van Skik en op het park. De kinderen kunnen zich helemaal uitleven bij Skik, één van de vele speeltuinen buiten, het springkussen en bij mooi weer op het strand bij de recreatievijver. Met de hele familie de strijd aangaan? Ook dat is mogelijk! Wat dacht je van de Drentse games voor de hele familie? Er zijn verschillende mogelijkheden voor ook een sportief deel op de dag! Bij een dagje uit hoort natuurlijk een hapje eten en drinken. Een kop koffie met taart, een lunch of een buffet/BBQ, het is allemaal mogelijk! We hebben een aantal buffetsuggesties, maar uiteraard kan er ook iets naar uw wensen worden samengesteld. Desgewenst kan dit plaatsvinden in een aparte ruimte waarvan jullie als groep de hele dag gebruik kunnen maken.

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor groepsuitjes en/of -verblijf in Drenthe? Bij Skik is er genoeg te beleven voor een geslaagd groepsuitje. Eén- of meerdaags, mét of zonder verzorging, alles is mogelijk! Wij verzorgen ook schoolreisjes. Wij helpen je graag verder op de receptie.

Tarieven groepsuitjes

Onderstaand de tarieven voor groepen met enkel entree tot Skik
(deze tarieven gelden alleen voor kinderen)

10 – 19 betalende kinderen
20 – 39 betalende kinderen
meer dan 40 betalende kinderen

€ 5,50*
€ 5,00*
€ 4,50*

*Alle groepen hebben onbeperkt ranja voor de kinderen.

Meer informatie ontvangen over uitgebreidere groepsuitjes? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op:

Contactformulier

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.