Kinderfeestje in Assen, regio Smilde, Drenthe

Het leukste kinderfeestje van Assen

Ben jij op zoek naar een leuk kinderfeestje in de regio Assen? Binnenkort één van je kinderen jarig, maar heb je nog geen idee waar je dit kinderfeestje kan vieren? Bij Indoor Speeltuin Skik ben je aan het juiste adres. Van speelnetten tot aan klimtoestellen. Bij Indoor Speeltuin Skik is er voor ieder kind iets te beleven. Bij mooi weer mogen de kinderen ook gebruik maken van de buitenfaciliteiten van Witterzomer. Daarnaast kun je bij ons kiezen uit verschillende kinderfeestjes arrangementen. Je kunt kiezen voor een basis kinderfeestje en deze uitbreiden tot het kinderfeestje zoals jij het wil, een feestje om nooit meer te vergeten.

Binnen en buitenspelen bij Skik

Kinderfeestje in Assen vieren? Indoor Speeltuin Skik biedt volop speelplezier voor kinderen t/m 12 jaar. Onze Indoor Speeltuin beschikt over verschillende leeftijd zones. Er kan heerlijk gespeeld worden op de verschillende toestellen. Zo zijn er glijbanen, speelnetten, klimtoestellen en een ‘echte’ klimrots. Skik is een unieke, speciaal voor Vakantiepark Witterzomer ontworpen speeltuin waar buiten naar binnen wordt gehaald. Bewegen, klimmen en klauteren staan hierbij centraal. De speeltuin is voorzien van leeftijd zones

Tot 3 jaar: samen op ontdekkingstocht

3 tot 9 jaar: uitdaging en grenzen verleggen

10 tot 12 jaar: stoere spelaanleidingen en lekker chillen

Skik zorgt voor vermaak voor jong en oud! Een kinderfeestje die de kids nooooit meer zullen vergeten!

Kinderfeestje bij Skik in Assen

Een kinderfeestje bij Skik in Assen kan uitgebreid worden zoals jij wil. Je kunt kiezen voor onbeperkt ranja, snacks, versiering, een cadeau voor de jarige, chips, ijs en nog veel meer! Klik HIER om onze arrangementen te bekijken.