Skik Indoor Speeltuin

Indoor spelen

Ben je op zoek naar een indoor speeltuin voor een dagje uit, samen met de kinderen? Dan ben je bij Skik op Vakantiepark Witterzomer aan het juiste adres. Onze indoor speeltuin Skik zorgt voor veel vermaak. De kinderen hoeven zich niet te vervelen. De (groot)ouders genieten van een kopje koffie in het restaurant met uitzicht op de kinderen.

Indoor spelen kan bij Skik. De indoor speeltuin in Assen is een leuke activiteit voor kinderen van 1 t/m 14 jaar oud. Er kan heerlijk gespeeld worden op de verschillende toestellen. Zo zijn er glijbanen, speelnetten, klimtoestellen en een ‘echte’ klimrots.

Leeftijdszones

Skik is een unieke, speciaal voor Vakantiepark Witterzomer ontworpen speeltuin waar buiten naar binnen wordt gehaald. Bewegen, klimmen en klauteren staan hierbij centraal. De speeltuin is voorzien van leeftijdzones:

  • Tot 3 jaar: samen op ontdekkingstocht
  • 3 t/m 9 jaar: uitdaging en grenzen verleggen
  • 10 t/m 14 jaar: stoere spelaanleidingen en lekker chillen

Indoor spelen voor jong en oud!

Skik zorgt voor vermaak voor jong en oud! Achter de receptie op Vakantiepark Witterzomer vind je Skik met een indoor speeltuin, bowling en in het restaurant serveren we pizza. In de veilige autovrije zone voor de ingang van Skik én op de rest van het park kunnen kinderen ook buiten naar hartenlust spelen.

Ben je naast een dagje uit ook op zoek naar een camping met een indoor speeltuin? Dan ben je bij Vakantiepark Witterzomer, een camping in Assen, aan het juiste adres. Onze  indoor speeltuin Skik zorgt voor vermaak voor jong en oud! Een camping met indoor speeltuin is ideaal voor de dagen dat het weer een beetje tegenzit, zo is het niet nodig het park te verlaten voor een uitje in de regio. De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen en klimmen en klauteren er lustig op los in onze nieuwe indoor speeltuin.