Kinderfeestje in Assen, regio Smilde, Drenthe

Het leukste kinderfeestje van Drenthe

Kinderfeestje in Drenthe vieren, maar nog geen idee waar jullie naar toe gaan? Bij Indoor Speeltuin Skik in Assen bepaal jij zelf hoe het kinderfeestje eruit komt te zien! Indoor Speeltuin Skik staat garant aan een hele dag plezier voor jong en oud. De kinderen kunnen genieten van speelnetten, glijbanen, klimtoestellen en nog veel meer. Bij mooi weer kunnen ze zelfs gebruik maken van de faciliteiten op Witterzomer. Je kunt kiezen voor een basis kinderfeestje en deze uitbreiden tot het kinderfeestje zoals jij het wil.

Kinderfeestje bij Skik in Assen

Een kinderfeestje in Drenthe vieren? Bij Indoor Speeltuin Skik in Assen kun je het kinderfeestje uitbreiden zoals jij wenst. Je kunt kiezen voor onbeperkt ranja, snacks, versiering, een cadeau voor de jarige, chips, ijs en nog veel meer! Klik HIER om onze arrangementen en uitbreidingsmogelijkheden te bekijken. Benieuwd hoe een kinderfeestje bij Skik er uit kan zien? Bekijk hieronder de video.

Binnen en buitenspelen bij Skik

Indoor Speeltuin Skik biedt volop speelplezier voor kinderen t/m 12 jaar. Onze Indoor Speeltuin beschikt over verschillende leeftijd zones. Er kan heerlijk gespeeld worden op de verschillende toestellen. Zo zijn er glijbanen, speelnetten, klimtoestellen en een ‘echte’ klimrots. Skik is een unieke, speciaal voor Vakantiepark Witterzomer ontworpen speeltuin waar buiten naar binnen wordt gehaald. Bewegen, klimmen en klauteren staan hierbij centraal. De speeltuin is voorzien van leeftijd zones

Tot 3 jaar: samen op ontdekkingstocht

3 tot 9 jaar: uitdaging en grenzen verleggen

10 tot 12 jaar: stoere spelaanleidingen en lekker chillen

Skik zorgt voor vermaak voor jong en oud! Een kinderfeestje die de kids nooooit meer zullen vergeten!

Midgetputten in Drenthe kan op Witterzomer

De 18-holes midget-putt-baan is uniek niet alleen in Assen maar in heel Nederland! Deze vorm van het reeds bekende midgetgolf kent vele nieuwe hindernissen als bruggen en zigzags én een groot deel van de banen is uitgevoerd met grote putt-cirkels van kunstgras. De lengte van de golfbaan (3x groter dan regulier midgetgolf!), nieuwe hindernissen, afwijkende baanvormen en de putt-cirkels zorgen voor extra uitdaging en verrassingen! Midgetputten is niet alleen heel leuk om te doen tijdens een kinderfeestje, maar ook ontzettend leuk om te doen met de hele familie!