Kinderfeestje meisjes

Kinderfeestje meisjes

Kinderfeestje voor meisjes organiseren? Bij Indoor Speeltuin Skik in Assen kunnen de meiden helemaal hun gang gaan. Indoor Speeltuin Skik staat garant voor een hele dag plezier. De meiden kunnen de hele middag spelen, maar het kinderfeestje is ook uit te breiden met bijvoorbeeld pizza’s maken. Bovendien mogen ze ook gebruik maken van alle buitenfaciliteiten op vakantiepark Witterzomer.

Kinderfeestje voor meisjes uitbreiden

Een kinderfeestje voor meisjes (en jongens) bij Skik in Assen kan uitgebreid worden. Je kunt kiezen voor onbeperkt ranja, snacks, versiering, een cadeau voor de jarige, chips, ijs en nog veel meer! Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van alle blije koppies. Bekijk HIER onze arrangementen. Benieuwd hoe een kinderfeestje bij Skik er uit ziet? Bekijk hieronder de video.

Kinderfeestje bij Skik

🎉 Spelen tot sluitingstijd, taart 🎂 & natuurlijk mag de limonade🥤 niet ontbreken!! 🙌 Het enige wat jij hoeft te doen, is te genieten van alle blije koppies.😄 Ook een kinderfeestje organiseren die de kids nooit meer zullen vergeten? Klik op 'Meer informatie'⬇️

Geplaatst door Skik op Maandag 16 december 2019

Indoorspeeltuin Skik

Indoor Speeltuin Skik biedt volop speelplezier voor kinderen t/m 12 jaar. Onze Indoor Speeltuin beschikt over verschillende leeftijd zones. Er kan heerlijk gespeeld worden op de verschillende toestellen. Zo zijn er glijbanen, speelnetten, klimtoestellen en een ‘echte’ klimrots. Skik is een unieke, speciaal voor Vakantiepark Witterzomer ontworpen speeltuin waar buiten naar binnen wordt gehaald. Bewegen, klimmen en klauteren staan hierbij centraal. De speeltuin is voorzien van leeftijd zones

Tot 3 jaar: samen op ontdekkingstocht

3 tot 9 jaar: uitdaging en grenzen verleggen

10 tot 12 jaar: stoere spelaanleidingen en lekker chillen Skik zorgt voor vermaak voor jong en oud! Een kinderfeestje die de meiden nooooit meer zullen vergeten!