Kinderfeestje voor meisjes uitbreiden

Een kinderfeestje voor meisjes (en jongens) bij Skik in Assen kan uitgebreid worden. Je kunt kiezen voor onbeperkt ranja, snacks, versiering, een cadeau voor de jarige, chips, ijs en nog veel meer! Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van alle blije koppies. Bekijk HIER onze arrangementen. Benieuwd hoe een kinderfeestje bij Skik er uit ziet? Bekijk hieronder de video.

Indoorspeeltuin Skik

Indoor Speeltuin Skik biedt volop speelplezier voor kinderen t/m 12 jaar. Onze Indoor Speeltuin beschikt over verschillende leeftijd zones. Er kan heerlijk gespeeld worden op de verschillende toestellen. Zo zijn er glijbanen, speelnetten, klimtoestellen en een ‘echte’ klimrots. Skik is een unieke, speciaal voor Vakantiepark Witterzomer ontworpen speeltuin waar buiten naar binnen wordt gehaald. Bewegen, klimmen en klauteren staan hierbij centraal. De speeltuin is voorzien van leeftijd zones

Tot 3 jaar: samen op ontdekkingstocht

3 tot 9 jaar: uitdaging en grenzen verleggen

10 tot 12 jaar: stoere spelaanleidingen en lekker chillen Skik zorgt voor vermaak voor jong en oud! Een kinderfeestje die de meiden nooooit meer zullen vergeten!