Kinderfeestje voor 10 jaar

Kinderfeestje vieren in Assen? Ben jij binnenkort jarig? Skik bied je de fantastische mogelijkheid om een kinderfeestje in de buurt van Assen te geven. Wij organiseren alles, zodat jij niks hoeft te regelen en alleen maar hoeft te genieten van alle blije koppies. Je kunt kiezen voor een basis feestje en deze uitbreiden tot het kinderfeestje zoals jij het wil. Welk arrangement je ook kiest. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van alle blije koppies. Bekijk HIER onze kinderfeestjes arrangementen en uitbreidingsmogelijkheden. Bekijk ook de video om te zien hoe dit kinderfeestje voor 10-jarige eruit kan komen te zien.

Indoorspeeltuin Skik 

Indoor Speeltuin Skik biedt volop speelplezier voor kinderen tot en met 12 jaar. Onze Indoor Speeltuin beschikt over verschillende leeftijd zones. Er kan heerlijk gespeeld worden op de verschillende toestellen. Zo zijn er glijbanen, speelnetten, klimtoestellen en een ‘echte’ klimrots. Skik is een unieke, speciaal voor Vakantiepark Witterzomer ontworpen speeltuin waar buiten naar binnen wordt gehaald. Bewegen, klimmen en klauteren staan hierbij centraal. De speeltuin is voorzien van leeftijd zones

Tot 3 jaar: samen op ontdekkingstocht

3 tot 9 jaar: uitdaging en grenzen verleggen

10 tot 12 jaar: stoere spelaanleidingen en lekker chillen

Skik zorgt voor vermaak voor kinderen van alle leeftijden. Een kinderfeestje die kinderen van 10 jaar nooit meer snel zullen vergeten.