Kinderfeestje voor 11 jaar

Wordt jouw kind binnenkort 11 jaar? Gefeliciteerd alvast! Bij Indoor Speeltuin Skik zijn ze aan het juiste adres om zelfstandig de hele middag te spelen. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van alle blije koppies. Bij Indoor Speeltuin Skik zijn er 3 verschillende soorten arrangementen voor kinderfeestjes. Wij bieden een basis kinderfeest aan en jij kunt deze uitbreiden zoals jij wil. Bekijk HIER onze kinderfeestjes arrangementen en uitbreidingsmogelijkheden. Benieuwd hoe een kinderfeestje bij Skik eruit ziet? Bekijk dan de video hier beneden.

Indoorspeeltuin Skik 

Indoor Speeltuin Skik biedt volop speelplezier voor kinderen t/m 12 jaar. Onze Indoor Speeltuin beschikt over verschillende leeftijd zones. Er kan heerlijk gespeeld worden op de verschillende toestellen. Zo zijn er glijbanen, speelnetten, klimtoestellen en een ‘echte’ klimrots. Skik is een unieke, speciaal voor Vakantiepark Witterzomer ontworpen speeltuin waar buiten naar binnen wordt gehaald. Bewegen, klimmen en klauteren staan hierbij centraal. De speeltuin is voorzien van leeftijd zones

Tot 3 jaar: samen op ontdekkingstocht

3 tot 9 jaar: uitdaging en grenzen verleggen

10 tot 12 jaar: stoere spelaanleidingen en lekker chillen

Skik zorgt voor vermaak voor kinderen van alle leeftijden. Een kinderfeestje kinderen van 11 jaar nooit meer snel zullen vergeten.