Kinderfeestje 12 jaar

Kinderfeestje 6 jaar

Kinderen houden wel van een feestje! Zo ook kinderen van 6 jaar. Bij Skik heeft jouw zoon/dochter een perfect georganiseerd feestje. Eten en drinken hoeft ook niet geregeld worden, dit kun je er gewoon bijboeken. Ook kunnen de kinderen gebruik maken van alle buiten faciliteiten bij Vakantiepark Witterzomer. Dit kinderfeestje wordt hoogstwaarschijnlijk besproken op school wanneer de kinderen in de kring zitten.

Kinderfeestje voor 6 jaar

Wij bieden veel leuke uitbreidingen voor een kinderfeestje voor iemand van 6 jaar. Van bowlen tot midgetputten. En van taart tot pizza. Natuurlijk is er ook aan de ouder/begeleider gedacht met thee en koffie. Je kan het zo groot maken als jij wil. Bekijk HIER onze kinderfeestjes arrangementen. Benieuwd hoe een kinderfeestje bij Skik eruit ziet? Bekijk dan de video hier beneden.

Indoorspeeltuin Skik 

Indoor Speeltuin Skik biedt volop speelplezier voor kinderen t/m 12 jaar. Onze Indoor Speeltuin beschikt over verschillende leeftijd zones. Er kan heerlijk gespeeld worden op de verschillende toestellen. Zo zijn er glijbanen, speelnetten, klimtoestellen en een ‘echte’ klimrots. Skik is een unieke, speciaal voor Vakantiepark Witterzomer ontworpen speeltuin waar buiten naar binnen wordt gehaald. Bewegen, klimmen en klauteren staan hierbij centraal. De speeltuin is voorzien van leeftijd zones

Tot 3 jaar: samen op ontdekkingstocht

3 tot 9 jaar: uitdaging en grenzen verleggen

10 tot 12 jaar: stoere spelaanleidingen en lekker chillen

Jong en oud, groot en klein. Skik zal bij het kinderfeestje van 6-jarigen in volle gang zijn!