Kinderfeestje voor 9 jaar

Kinderfeestje voor kinderen van 9 jaar organiseren? Bij Skik hebben we drie verschillende arrangementen voor kinderfeestjes. Alle arrangementen kunnen aangevuld worden met extra activiteiten als bowlen en midgetputten. Welk arrangement je ook kiest. Jij hoeft alleen te genieten van de blije kinderen. Bekijk HIER onze kinderfeestjes arrangementen en uitbreidingsmogelijkheden. Bekijk ook de video om te zien hoe dit kinderfeestje voor 9-jarige eruit kan komen te zien.

Indoorspeeltuin Skik 

Indoor Speeltuin Skik biedt volop speelplezier voor kinderen t/m 12 jaar. Onze Indoor Speeltuin beschikt over verschillende leeftijd zones. Er kan heerlijk gespeeld worden op de verschillende toestellen. Zo zijn er glijbanen, speelnetten, klimtoestellen en een ‘echte’ klimrots. Skik is een unieke, speciaal voor Vakantiepark Witterzomer ontworpen speeltuin waar buiten naar binnen wordt gehaald. Bewegen, klimmen en klauteren staan hierbij centraal. De speeltuin is voorzien van leeftijd zones

Tot 3 jaar: samen op ontdekkingstocht

3 tot 9 jaar: uitdaging en grenzen verleggen

10 tot 12 jaar: stoere spelaanleidingen en lekker chillen

Skik zorgt voor vermaak voor kinderen van alle leeftijden. Een kinderfeestje die kinderen van 9 jaar niet snel meer zullen vergeten!