Kinderfeestje 12 jaar

Kinderfeestje 9 jaar

Op zoek naar een kinderfeestje voor een kind van 9 jaar? Alvast gefeliciteerd! Bij Indoor Speeltuin Skik kunnen kinderen van 9 jaar de uitdaging opzoeken en hun grenzen verleggen. Tijdens het kinderfeestje kunnen ze de hele middag klimmen, klauteren en plezier maken in onze Indoor Speeltuin. Ook kunnen ze bij mooi weer ervoor kiezen om gebruik te maken van de buitenfaciliteiten van Vakantiepark Witterzomer. Het kinderfeestje kan afgesloten worden met patat en snacks. Na een middag Skikken nog steeds vol met energie? Je kunt er ook voor kiezen om het kinderfeestje uit te breiden met pizza’s maken, bowlen, midgetputten en nog veel meer!

Kinderfeestje voor 9 jaar

Kinderfeestje voor kinderen van 9 jaar organiseren? Bij Skik hebben we drie verschillende arrangementen voor kinderfeestjes. Alle arrangementen kunnen aangevuld worden met extra activiteiten als bowlen en midgetputten. Welk arrangement je ook kiest. Jij hoeft alleen te genieten van de blije kinderen. Bekijk HIER onze kinderfeestjes arrangementen en uitbreidingsmogelijkheden. Bekijk ook de video om te zien hoe dit kinderfeestje voor 9-jarige eruit kan komen te zien.

Kinderfeestje bij Skik

🎉 Spelen tot sluitingstijd, taart 🎂 & natuurlijk mag de limonade🥤 niet ontbreken!! 🙌 Het enige wat jij hoeft te doen, is te genieten van alle blije koppies.😄 Ook een kinderfeestje organiseren die de kids nooit meer zullen vergeten? Klik op 'Meer informatie'⬇️

Geplaatst door Skik op Maandag 16 december 2019

Indoorspeeltuin Skik 

Indoor Speeltuin Skik biedt volop speelplezier voor kinderen t/m 12 jaar. Onze Indoor Speeltuin beschikt over verschillende leeftijd zones. Er kan heerlijk gespeeld worden op de verschillende toestellen. Zo zijn er glijbanen, speelnetten, klimtoestellen en een ‘echte’ klimrots. Skik is een unieke, speciaal voor Vakantiepark Witterzomer ontworpen speeltuin waar buiten naar binnen wordt gehaald. Bewegen, klimmen en klauteren staan hierbij centraal. De speeltuin is voorzien van leeftijd zones

Tot 3 jaar: samen op ontdekkingstocht

3 tot 9 jaar: uitdaging en grenzen verleggen

10 tot 12 jaar: stoere spelaanleidingen en lekker chillen

Skik zorgt voor vermaak voor kinderen van alle leeftijden. Een kinderfeestje die kinderen van 9 jaar niet snel meer zullen vergeten!