Midget-putt-golf speel je bij Skik!

Midget-putt-golf

Echt iets unieks beleven? Kom dan op Witterzomer midget-putten! Een unieke baan in Assen en omgeving, ook wanneer je niet te gast bent verwelkomen wij je graag om onze midgetgolfbaan uit te proberen. Reserveren is niet nodig, sticks en ballen kunt je bij de receptie ophalen.

Unieke baan

De 18-holes midget-putt-baan is uniek niet alleen in Assen maar in heel Nederland! Deze vorm van het reeds bekende midgetgolf kent vele nieuwe hindernissen als bruggen en zigzags én een groot deel van de banen is uitgevoerd met grote putt-cirkels van kunstgras. De lengte van de golfbaan (3x groter dan regulier midgetgolf!), nieuwe hindernissen, afwijkende baanvormen en de putt-cirkels zorgen voor extra uitdaging en verrassingen!


Leuk voor de hele familie

Groot en klein, jong en oud, iedereen maakt evenveel kans om de beste te zijn bij dit spel. De spelregels komen overeen met de reguliere midgetgolf-regels, eigenlijk heel simpel: leg alle 18 holes af in zo min mogelijk slagen! Voor het hele gezin een leuke invulling tijdens de vakantie, maar ook zeer geschikt als  kinderfeestje of tijdens een  familiedag op Witterzomer!


Kom bij ons langs en ervaar hoe leuk het is! 

Tijdens uw bezoek aan onze indoorspeeltuin kan je via de receptie van Witterzomer Midget-Putt-Golf reserveren. 

Kosten: €8,75 volwassenen en €5,50 kinderen tot 12 jaar