Bowlen met kinderen

Openingstijden

Vanaf 1 september opent Skik haar deuren! Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag ben je van harte welkom om te komen spelen, bowlen en/of eten. Daarnaast kan je tijdens de landelijke schoolvakanties dagelijks bij ons terecht!

Skik is geopend op de volgende dagen:


Skik zal tot waarschijnlijk 1 september helaas gesloten blijven voor dagrecreatie en (kinder)feestjes. Helaas hebben we hiertoe moeten besluiten door de opgelegde Covid19-maatregelen vanuit de overheid, hierdoor is er slechts een beperkt aantal gasten welkom in de speeltuin. Skik zal de komende maanden alleen geopend zijn voor verblijfsgasten van Witterzomer. Hopelijk zien we jullie allemaal na 1 september weer en in de tussentijd houd onze Facebook pagina in de gaten voor leuke content.


Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten

Op zaterdag spelen in Skik tot 20.00 uur


Let op! Eigen consumpties zijn in Skik niet toegestaan. Skik heeft een uitgebreide horeca met voldoende keuze voor iedereen.

Tijdens de landelijke schoolvakanties (m.u.v. de zomervakantie) is Skik dagelijks geopend van 10.00 – 20.00 uur.

Afwijkende openingstijden


Tijdens de TT week, Hemelvaart- en Pinksterweekend en de zomervakantie regio noord is Skik gesloten óf alleen geopend voor verblijfsgasten van Vakantiepark Witterzomer. In 2020 zijn dit de volgende data:

  • 20 mei t/m 24 mei
  • 29 mei t/m 1 juni  
  • 24 juni t/m 28 juni
  • 4 juli t/m 16 augustus

Voor groepen is een bezoek aan Skik ook mogelijk buiten de reguliere openingstijden, we bespreken graag de mogelijkheden met je!