Uit eten bij

Eten bij Skik!

Bij indoorspeeltuin Skik streven we ernaar om niet alleen een plek te zijn voor avontuurlijk spelen, maar ook een bestemming waar families samen kunnen komen om te genieten van heerlijk eten en goed gezelschap. Kom langs en ervaar de unieke combinatie van speelplezier en verwennerij bij Skik!

Geniet van onze pizza’s, smul van onze patat en snacks en laat u verrassen door onze plates. 

Menukaart

LET OP! Wanneer Brasserie de Bosuil/de Rappehap geopend is zijn Plates en patat/snacks daar te bestellen.


Uit eten

Je zoekt een locatie om lekker te eten terwijl de kinderen ravotten in de speeltuin. Ook dan is Skik uitermate geschikt. Je geniet van een heerlijke pizza terwijl de kinderen zich vermaken in de indoor speeltuin. Aansluitend gezamenlijk bowlen? Ook dat is mogelijk. In Skik zijn 4 bowling banen

Eten met groepen

Niets is gezelliger dan lekker met elkaar uit eten gaan! Bij mooie dagen lekker buiten BBQ-en of een uitgebreid buffet. Bij Skik en op Witterzomer zijn hiervoor diverse mogelijkheden voor groepen vanaf 15 personen. Bij Skik vind je een aparte groepsruimte waar je als groep besloten kunt genieten van een buffet of barbecue.

Combineer samen eten met samen ondernemen en boek een groepsactiviteit! Skik en Vakantiepark Witterzomer biedt verschillende groepsactiviteiten van jong tot oud en van 2 tot 200 personen. Interesse? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op:

Contactformulier

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*** Wij hebben eten, drankjes, koffie & thee, dus neem het zelf niet mee.***