Skik is een indoor speeltuin op Vakantiepark Witterzomer. Wil jij dus overnachten na een dag spelen? Wij hebben verschillende mogelijkheden.

Bekijk meer op Witterzomer

In hartje Drenthe, middenin het eeuwenoude bos- en akkergebied, ligt het prachtige Vakantiepark Witterzomer. Het vakantiepark is een levendig familiepark in vakantieperiodes en een rustig verblijf in voor- en naseizoen. Het park ligt centraal in Noord-Nederland en is goed bereikbaar. Een persoonlijke benadering door de familie Zingstra en de toegewijde medewerkers staat hoog in het vaandel. Het vakantiepark zal er alles aan doen om u een heerlijke vakantiebeleving te geven. Of u nu kiest voor een kampeervakantie met het gezin, luxe hotelovernachting met uw partner, een weekendje weg met uw familie of een vakantie met vrienden in een van onze bungalows: Iedere gast voelt zich thuis op Vakantiepark Witterzomer in Drenthe!

Mogelijkheden op ons vakantiepark

Op het vakantiepark zijn er een tal van unieke faciliteiten; zoals een zwemvijver met zandstrand,  mega springkussen, uitgebreide horecavoorzieningen, verwarmd buitenbad met grote water glijbaan, verschillende sportvelden, een visvijver en nog veel meer. Een aantal van deze faciliteiten mag jij ook gebruiken met jouw entreekaart van Skik.

De omgeving

In de omgeving valt ook veel te ontdekken. De ligging van het Vakantiepark nodigt uit tot lange fiets- en wandeltochten door de provincie Drenthe. Pittoreske brinkdorpjes, uitgestrekte heidevelden en onmetelijke bossen wisselen elkaar subtiel af. Daarom is onze locatie super geschikt voor schoolreisjes in Drenthe.