Assen – Na een week herfstvakantie, staat de eerste vrije dag alweer voor de deur! Op woensdag 6 november gaan de leraren staken. Veel basisscholen sluiten op deze dag hun deuren. Daarom besloot Witterzomer dat kinderen (en begeleiders) die komen spelen in hun nieuwe indoorspeeltuin Skik, gratis mogen midget-putt-golfen.

Nieuwe indoorspeeltuin  

Skik is de nieuwe indoorspeeltuin van Witterzomer. Voor slechts €6,- per kind kun je de hele dag klimmen en klauteren. In de indoorspeeltuin staan speeltoestellen voor kinderen van 1 t/m 12 jaar met glijbanen, speelnetten, klimtoestellen en een échte klimrots. Naast spelen kun je er terecht voor een hapje en een drankje of een potje bowlen.

Unieke midget-putt-golfbaan

De 18-holes midget-putt-golfbaan is uniek in heel Nederland. Deze vorm van het al bekende midgetgolf kent vele nieuwe hindernissen als bruggen en zigzags én een groot deel van de banen is uitgevoerd met grote putt-cirkels van kunstgras. De lengte van de golfbaan (3x groter dan regulier midgetgolf!), nieuwe hindernissen, afwijkende baanvormen en de putt-cirkels zorgen voor extra uitdaging en verrassingen! Omdat er deze dag veel op het programma staat is de indoorspeeltuin geopend vanaf 10:00 uur i.p.v. 12:00 uur.  

Waarom staken de leraren

Afgelopen maandag moest het Kabinet met een antwoord komen. Dit deden ze niet en dus leggen de docenten het werk neer. Althans, wie wil. Dit mogen scholen zelf bepalen. Of het alleen bij deze staking blijft is de vraag. Gelukkig zijn Witterzomer en Skik bereidt om ook bij een volgende staking een leuke dag te organiseren voor de kinderen.